Over ons

Ons pand

Sinds 2017 bewonen wij de oude telefooncentrale van Brielle. De centrale bediende het telefoonverkeer op het eiland Voorne-Putten. Door de toename van het telefoonverkeer werd het gebouw te klein en werd er een eindje verderop een nieuwe, grotere centrale gebouwd. De oude centrale werd ontmanteld en het industriële pand werd aangekocht door een ingenieursbedrijf, dat er een aantal jaren kantoor heeft gehouden. Na pensionering van de eigenaar kwam het pand leeg te staan en in de verkoop.

Bij de bezichtiging van het stoere pand waren we op slag verliefd. Na aankoop kon het bewoonbaar maken beginnen. Het pand heeft een ontzagwekkende hoeveelheid ruimte en we gebruiken iedere centimeter daarvan. Het wonen in het mooie, geschiedenisrijke en avontuurlijke Brielle draagt bij tot een woonbeleving die voor ons elke dag genieten betekent.

Vestingstad Brielle

Na een bezoek aan onze winkel is een bezoek aan vestingstadje Brielle een aanrader. Onze winkel ligt op loopafstand van het centrum.

In het pittoreske Brielle met al haar historie vind je bijzondere winkels, gezellige horecagelegenheden, gastvrijheid en sfeervolle straatjes. “Ga op zoek naar Alfa’s bri(e)l”...

Ik vertel je graag over een aantal extra bijzondere gelegenheden en bezienswaardigheden van Brielle.

Wij zijn ook te vinden op Facebook.